Podstrona: POLITECHNIKA RZESZOWSKA im. Ignacego Łukasiewicza / Strona: 45

Aktualności

18 Paź

Ruszył nabór wniosków o stypendium marszałka województwa podkarpackiego

Nabór wniosków o przyznanie stypendium marszałka województwa podkarpackiego dla studentów pierwszego roku na rok akademicki 2022/2023 trwa do 28 października 2022 r.
18 Paź

Politechnika Rzeszowska w prestiżowym THE World University Rankings 2023

32 polskie uczelnie wyższe zakwalifikowano do najnowszej edycji światowego rankingu The World University Rankings 2023.
 
17 Paź

Wizyta Ambasadora Rwandy na Politechnice Rzeszowskiej

Rozmowy koncentrowały się wokół planowanej współpracy w zakresie kształcenia studentów z Rwandy na kierunkach inżynierskich oraz ekonomicznych.
14 Paź

Życzenia z okazji Dnia Edukacji Narodowej

Życzenia z okazji Dnia Edukacji Narodowej rektora Politechniki Rzeszowskiej prof. dr. hab. inż. Piotra Koszelnika.
 
14 Paź

„NOC ODKRYWCÓW – VI Nocne Spotkania z Nauką”

Politechnika Rzeszowska i firma Polimedia zapraszają na „NOC ODKRYWCÓW – VI Nocne Spotkania z Nauką”. Wydarzenie odbędzie się na naszej uczelni 14 października w godz. 17:00–22:00.
13 Paź

Zaproszenie na bezpłatny kurs języka japońskiego

Centrum Języków Obcych zaprasza wszystkich zainteresowanych na bezpłatny kurs języka japońskiego.
 
12 Paź

Stanowisko Prezydium KRASP w sprawie sytuacji ekonomicznej polskich uczelni

Zachęcamy do zapoznania się ze stanowiskiem Prezydium Konferencji Rektorów Akademickich Szkół Polskich z 7 października 2022 r. w sprawie sytuacji ekonomicznej polskich uczelni.
12 Paź

Stypendium naukowe Pratt & Whitney Rzeszów dla wybitnego studenta WBMiL

O przyznanie stypendium może się ubiegać student pierwszego roku studiów stacjonarnych II stopnia WBMiL.
 

Biuro Prasowe zastrzega sobie prawo skracania i opracowywania artykułów oraz zmiany ich tytułów.

Archiwum wiadomości

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję